Zprávy

Novinky u Bezky.net

16. října 2024

Od 1. října 2024 přešla doména Bezky.net pod obsahovou správu společnosti Wsportmedia provozující například portál proxcskiing.com s jeho alternativami ve Švédsku, Norsku a Finsku. Stránky nabízejí kromě zpravodajství a servisu výsledků ze závodů také exkluzivní nabídku pro členy se slevami a dalšími funkcemi. Wsportsmedia je také mimo jiné organizátorem slavné laufařské série Ski Classics. 

Cílem spolupráce SNOW media a Wsportmedia je výrazně zlepšit a optimalizovat obsahové možnosti a funkcionalitu webu Bezky.net, a to díky propojení na stávající systémy Wsportmedia, zejména vyspělý výsledkový servis a široký redakční tým působící po celém světě, převážně ve Skandinávii, kolébce běžkařského lyžování. Čeští běžkaři se dostanou k lokalizovanému a v češtině dosud nedostupnému exkluzivnímu obsahu.   

Na stránce exkluzivního obsahu pro členy vám Bezky.net přinese obsah typu „užitečné novinky“ včetně nejnovějších zpráv o vybavení, testů produktů, článků o tréninku a mnoho dalšího. Nebudou chybět ani podrobné rozhovory s představiteli z tohoto sportu, sportovci, trenéry a dalšími klíčovými osobami z oblasti běžeckého lyžování. Jednou z hlavních funkcí členství v „The Ski Community“ je platforma SC Play pro živé přenosy a videa. Pokrývá celou řadu závodů včetně kompletní Ski Classics Pro Tour, sportovního dokumentu Ski Classics Ski or Die, tréninkových videí v místních jazycích a mnoho dalšího.

„The Ski Community“ nabízí svým členům také platformu SC MyPages (Mé stránky). Ty shromažďují na jednom místě výsledky všech vašich závodů Ski Classics a ukazují vaše SC pořadí ve světovém žebříčku dálkových běhů na lyžích. Další zajímavé funkce v rámci SC MyPages budou zveřejněny během podzimu. Členství je možné si vyzkoušet do 31. října zdarma.