Zprávy

Otevření Absolute Run Runnercoach v nizozemském Hoofddorpu

23. května 2024

Na začátku dubna byla v nizozemském Hoofddorpu otevřena nová prodejna Absolute Run patřící pod Sport 2000. Absolute Run Runnercoach nabízí svým zákazníkům na 200 metrech čtverečních prodejní plochy velký výběr běžeckých produktů, individuální běžecké poradenství a další služby. Majitel obchodu, Dennis van Bakel, je dlouholetý partner společnosti Sport 2000 a provozovatel běžecké školy. Dennis van Bakel je konceptem Absolute Run nadšený: "Všichni jsme tady o něm velmi přesvědčeni. V úzké spolupráci můžeme nesmírně těžit z běžeckých zkušeností našeho partnera Sport 2000." Díky výraznému rozšíření prostor může prodejna nabídnout širokou škálu produktů a jedinečných zážitků pro zákazníky.

Aby se lidé pro běh nadchli, organizuje tým Absolute Run Runnercoach v Hoofddorpu týdenní komunitní běhy, běžecké kurzy a individuální tréninky. Kromě toho je zákazníkům k dispozici 20metrová běžecká dráha, kterou lze využít k podrobnému testování, a vysokorychlostní kamery pro individuální poradenství. K dispozici je také možnost 3D skenování chodidel. Díky prezentaci běžeckých značek, jako jsou adidas, Asics, Hoka, Brooks, New Balance a Saucony, nabídne Absolute Run Runnercoach největší specializovaný sortiment obuvi a textilu v regionu.

Podle Jörga Seiferta, vedoucího oddělení Running/Sport 2000, je cílem "získat do roku 2025 dalších 20 maloobchodních partnerů pro tento specializovaný koncept v Evropě". V letošním roce se již plánuje otevření nebo přestavba prodejen v Aschaffenburgu a Düsseldorfu.