Zprávy

Spojení života a sportu - chytré hodinky Suunto 7

7. února 2020

Společnost Suunto existuje již od roku 1936, kdy se finský orientační běžec Tuomas Vohlonen pokusil vytvořit přesnější kompas a následně vynalezl novou metodu výroby kompasů plněných kapalinou. Dnes zaujímá společnost Suunto čelní místo v oblasti designu a inovací sportovních hodinek, potápěčských počítačů a nástrojů, které používají lidé toužící po dobrodružství po celé zeměkouli. Sídlo a závod společnosti Suunto se stále nachází ve Finsku. Spolu se sesterskými značkami Salomon, Arc'teryx, Peak Performance, Atomic, Wilson a Precor je součástí skupiny Amer Sports.

Teprve několik dní je v prodeji nejnovější výrobek této značky, supermoderní chytré hodinky Suunto 7 vybavené technologií Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100 s funkcemi sportovních hodinek s GPS. Hodinky představují spojení všestranných odborných znalostí značky Suunto v oblasti sportu s užitečnými chytrými funkcemi technologie Wear OS by Google™. Technologie Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100 je jednoduše integrována s technologií Wear OS by Google do jediného rozhraní a přináší tak užitečné funkce jak pro oblast sportu, tak pro každodenní život.

Jejich sportovní funkce nabízí více než 70 sportovních režimů od běhu a cyklistiky po lyžování a surfování s přesným sledováním aktivity, ovládání hudby na hodinkách a přístup do aplikace Suunto s detailními tréninkovými přehledy. Baterie přitom v režimu nepřetržitého GPS sledování vydrží až 12 hodin.

Hodinky také nabízejí terénní offline mapy s integrovanými tzv. teplotními mapami Suunto s grafickým znázorněním atraktivity tréninkových míst pro 15 aktivit. Zajišťují, že uživatel vždy najde cestu a nejlepší tréninkové trasy, i když s sebou nemá telefon nebo nemá přístup k síti. Wear OS by Google vám usnadní všední život díky funkcím Google Fit™, Google Assistant™, Google Pay™, tisícům aplikací dostupných na Google Play™ a běžným funkcím, jako jsou upozornění, kalendář a předpověď počasí.

Hodinky Suunto 7 byly navrženy a testovány ve Finsku a jejich testování ukázalo, že obstojí v nejdrsnějších podmínkách a dobrodružstvích a díky sklu Gorilla Glass odolají nárazům, vodě a nečistotám. S těmito hodinkami na ruce můžete směle čelit jakémukoliv počasí nebo si zajít do posilovny či na jógu a při žádných aktivitách se nemusíte vzdávat své oblíbené hudby.